Skip to main content

24+ Ligustrum Delavayanum Op Stam

Sierwaarde vanwege de wintergroene bolvormige groeiwijze en witte bloem. Bloeien met geurige opstaande cremewitte bloemtrosjes in juni juli.

Beverboom Magnolia Kobus Directplant

Ligustrum delavayanum op stam

Mediterrane planten planten op stam snoeivormen bijzonderheden. Wintergroene chinese stuiken die vooral voor sierlijke hagen gebruikt worden en zeer goed vormsnoei verdragen. Vaak worden ze als bolboompje gehouden geënt op stam.

Het is een wintergroene plant op stam die lijkt op een buxus. Ligustrum delavayanum of liguster is een groenblijvende plant vaak aangeboden op stam. Browse pictures and read growth cultivation information about ligustrum species chinese privet delavay privet ligustrum delavayanum supplied by member gardeners in the plantfiles database at.

Eventueel snoeien om een nóg strakkere en meer ronde bolvorm op stam te verkrijgen. Moss gyakran kezet ne menj közösségbe és olvasgasd a témával kapcsolatos forrásainkat hogy mihamarabb alkalmazkodhass a kialakult helyzethez. Hij past dus heel goed in kleine tuinen of in een pot op het terras.

De liguster heeft van nature een bolvormige groeiwijze en dit is met snoeien goed in vorm te houden. Is geschikt voor vormsnoei als haag of kuipplant. Ligustrum delavayanum op stam is een zeer sterke en goed winterharde liguster.

Behalve in de volle zon en in de winter worden snoeien afgeraden. De totale hoogte is afhankelijk van de stam maar de boom wordt tussen de 1 en 1 3 meter hoog. Ligustrum delavayanum delavay privet will reach a height of 2m and a spread of 3m after 10 20 years.

Rotsheide Pieris Japonica Debutante Directplant

Gewone Lijsterbes Sorbus Aucuparia Directplant

Shaped Bush Stock Photos Shaped Bush Stock Images Alamy

Camelia Camellia Rose Directplant

Beukenboom Fagus Sylvatica Directplant

Gewone Lijsterbes Sorbus Aucuparia Directplant

Beukenboom Fagus Sylvatica Directplant

Shaped Bush Stock Photos Shaped Bush Stock Images Alamy

Spirea Astilbe Hennie Graafland Directplant

Ligusterbol Ligustrum Delavayanum Bol

Beukenboom Fagus Sylvatica Directplant

Bol Boompjes Drone Fest

Vormboom Ligustrum Delavayanum Directplant

Bol Boompjes Drone Fest

Ligustrum Liguster


Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks