Skip to main content

22+ Viburnum Opulus Snoeien Wanneer

Als haag is viburnum opulus compactum geschikt. Viburnum tinus gwenlian is een cultivar die kleiner blijft viburnum tinus gwenlian wordt maximaal 1 25 meter hoog.

Jhet Augustus 2018

Viburnum opulus snoeien wanneer

Met zijn gevulde bolle bloemballen doet hij zijn nederlandse benaming sneeuwbal alle eer aan. Hoe en wanneer zet je de schaar erin. Hij kan 3 m hoog worden draagt helderrode grote bessen.

Viburnum opulus roseum sneeuwbal viburnum opulus roseum is een welgekende cultivar. Hoe verzorg je de gelderse roos of wollige sneeuwbal waar kun je ze het beste planten hoe kun je viburnum opulus vermeerderen en hoe en wanneer te snoeien. Omdat er veel soorten zijn leggen we hier uit welke sneeuwbal u wanneer snoeit.

Viburnum of sneeuwbal snoeien doet u indien nodig na de bloei. Deze viburnum soort is vrij gevoelig voor vorst tot 12 graden celsius kan de plant nog wel verdragen daaronder treedt er vaak schade op aan het blad of kunnen er takken doodvriezen. Roseum is de gewone sneeuwbal met bolvormige bloemen die steriel zijn dus geen bessen dragen.

De struik moet jaarlijks direct na de bloei in juli worden teruggesnoeid om een rijke bloei en nieuwe groei te stimuleren. Snoeien viburnum opuleus roseum gelderse roos of sneeuwbal. Het is een winter bloeiende heester met een compacte groei.

De viburnum tinus is een groenblijvende heester bovendien bloeit de plant in de winter wat hem erg aantrekkelijk maakt de bloei duurt enkele maanden. Wanneer je de wintersneeuwbal in model wilt snoeien kan je dat het beste in maart doen na de bloei. De plant is mooi vanwege de vele witte bolvormige bloemen de bessen die zich erna vormen en de herfstverkleuring van het blad.

Viburnum Op Stam Viburnum Opulus Compactum

Hortensia Hydrangea Macrophylla Freudenstein Directplant

In Deze Viburnum Heeft Het Viburnumhaantje Geen Trek

Jhet Tuinkalender Augustus

Boerenjasmijn Philadelphus Belle Etoile Directplant

Jhet Augustus 2018

Spirea Astilbe Bumalda Directplant

Tuinboek Usquert By Partizan Publik Issuu

Goedkope Viburnum Sneeuwbal Kopen Tuinplant Nl

Inheems En Uitheems Fruit

Milieubeleidsplan Gemeente Wuustwezel

Inheems En Uitheems Fruit

Jp S Plantengids

Jp S Plantengids

Meer Dan 250 Bijenplanten Voor Je Tuin


Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks