Skip to main content

Ceanothus Kalifornijski Jorgovan

Kalifornijski jorgovan ceanothus repens 65 00 kn kalifornijski jorgovan ceanothus repens količina. Ceantothus victoria kalifornijski jorgovan je veoma dekorativni ukrasni grm kog prekriju izdašni indigo plavi cvetovi krajem proleća i početkom leta.

Forums

Ceanothus kalifornijski jorgovan

Nalazimo je u svim nijansama plave i ljubičaste boje cvjetova. Kalifornijski jorgovan ceanothus thyrsiflorus repens sadnice sadnice u posudi promjera p13. Ceanothus victoria kalifornijski jorgovan.

U vreme cvetanja biljka je bukvalno prekrivena plavom bojom. Ceanothus biljka poznata i kao kalifornijski jorgovan je zapravo grm koji naraste otprilike dva metra u visinu i širinu. Fast growing these desirable shrubs draw attention with their stunning flowers.

Sadnice na posljednjoj fotografiji prikazuju primjerak sadnice u prodaji. Cvjetne glavice su skupina stotine sitnih cvjetića koji čine cvast u obliku napršnjaka. Cvjetne glavice su skupina stotine sitnih cvjetića koji čine cvast u obliku napršnjaka.

Nalazimo je u svim nijansama plave i ljubičaste boje cvjetova. Listovi su tamno zelene boje. Free flowering lovely foliage ease of cultivation drought and salt tolerance.

Ceanothus biljka poznata i kao kalifornijski jorgovan je zapravo grm koji naraste otprilike dva metra u visinu i širinu. Ceanothus commonly known as california lilac offers almost everything a gardener could wish for in a shrub. When a california lilac bursts into bloom it is a breathtaking sight to.

Basca Page 259 Forum Klix Ba

Forums

Forums

Forums

Forums

Forums

Forums

Forums

Basca Page 259 Forum Klix Ba

Forums

Forums

Forums

Forums

Forums

Basca Page 259 Forum Klix Ba


Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks